Eco-insulationhome, London

Write review
Verified Listing, updated on 02/06/2020

Opening Times

Hours may differ
TuesdayTu
08:00 – 17:00
WednesdayWe
08:00 – 17:00
ThursdayTh
08:00 – 17:00
FridayFr
08:00 – 17:00
SaturdaySaClosed
SundaySuClosed
MondayMo
08:00 – 17:00
Closed.
Opens in  5 h 7 min.
5 h 7 min

Official Data

VAT Number
228260811

Description

Eco-insulationhome is one of the few companies that specialises in External wall insulation and Rendering. We currently provide External wall insulation to hundreds of homes in London a year. In the last few months we have been extending our company more across the United Kingdom, we have recently done projects in Kent, Scotland and Manchester.


Company description
Eco-insulationhome is an energy saving advisory company for domestic and commercial customers. We work closely with our customers to ensure they are informed of the right information to make an informed decision about what energy measures are worthwhile for there individual circumstances.
 
Eco-insulationhome is one of the few companies that specialises in External wall insulation and Rendering. We currently provide External wall insulation to hundreds of homes in London a year. In the last few months we have been extending our company more across the United Kingdom, we have recently done projects in Kent, Scotland and Manchester.
Foreign language description
Eco-insulationhome është një kursim kompani këshilluese për konsumatorët vendas dhe komerciale të energjisë. Ne punojmë ngushtë me klientët tanë për të siguruar se ata janë të informuar për informacionin e duhur për të bërë një vendim të informuar në lidhje me çfarë masa të energjisë janë të vlefshëm sepse nuk ka rrethana të veçanta.

Eco-insulationhome është një nga pak kompanitë që e specializuar në izolimin e jashtme mur dhe Rendering. Ne aktualisht ofrojnë izolim të mureve të jashtëm të qindra shtëpive në Londër në vit. Në muajt e fundit ne kemi qenë të zgjeruar kompaninë tonë më shumë në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar, ne kemi bërë kohët e fundit projekte në Kent, Skoci dhe Manchester.
Keywords:
Metsec, Weber, Brick Slips, Trespa, Wetherby, Fireboard
Services
External wall insulation, render, Rendering, rendered, weber render, K render, Loft insulation, Kingspan, Cement Board, Fire Board, cement board, fire board, Brickslip, Brickslips, brick effect tiles, cladding, polystyrene, EPS, Thermal Insulation, Plastering, family business, EWI, EWI System, Park Homes, cavity wall insulation, draught proofing, energy conservation systems, foam insulation, insulation materials, renewable energy, EWI London, EWI Render, Insulation Installers, Draught-Proofing
Service Areas
London, Kent, Leicester, Scotland, Wales, Essex, United Kingdom.
Spoken languages
English, Albania, Italian, Greek.
Eco-insulationhome is listed in the following categories:

Reviews

Be the first to write a review for Eco-insulationhome!

Share your experience!

Buy a Premium Entry
Facebook
Twitter

Nearby similar companies

 1. 55 Pilgrims Close
  N13 4HY  London
  020 8350 6300
 2. 54 SHAPLAND WAY
  N13 4EZ  London
 3. 483 Green Lanes
  N13 4BS  London
  020 8058 0963
 4. 41 Bowes Road
  N13 4UX  London
  07916 486198
 5. 149 Green Lanes
  N13 4SP  London
  020 8881 0246
 6. Map view of similar nearby companies